Poopy Holder

Gepubliceerd op 18 maart 2022 om 21:32

De poopy holder is echt ideaal voor iedere honden eigenaar. Wat is nou eigenlijk een poopy holder? Waarom is het gebruik zo handig?

Wat is een poopy holder?

Een poopy holder wordt gemaakt van paracord. Het is zo ontworpen dat je zowel de lege als gevulde zakje eraan kan maken. De lege zakjes maak je vast door middel van een knoopje. Het gevulde zakje hang je tussen de lus en de stopper. Door de stopper aan te schuiven blijft het gevulde zakje hangen.

 

Waarom is het gebruik zo handig?

Het is verplicht om de ontlasting van je hond(en) op te ruimen. Soms wordt er zakjes vergeten doordat je bijvoorbeeld een andere jas aan trekt. Op deze manier vergeet je nooit geen zakjes meer mee te nemen. Je knoopt ze tenslotte vast aan de poopy holder. Wanneer de hond(en) zijn behoeften heeft gedaan kan het soms een tijdje duren voordat je een prullenbak tegen komt en in sommige gebieden helemaal niet om het gevulde zakje weg te kunnen gooien. De lijn(en) heb je sowieso al vast. Hierdoor kan je hier gemakkelijk je poopy holder aanhangen om het gevulde zakje eraan te hangen. Hierdoor hou je de handen vrij om makkelijker de lijn(en) te sturen of de honden te belonen.

 

Voor welke lijnen zijn de poopy holders geschikt?

De poopy holders worden gemaakt voor vaste lijnen, verstelbare lijnen, jachtlijnen en flexilijnen. Kortom ze kunnen eigenlijk aan iedere lijn.

 

Het is gebleken dat niet alleen de hondenpoepzakjes blijven hangen maar ook de standaard boterhamzakjes blijven gevuld hangen.

 

Neem gerust een kijkje in de webshop. Heeft u vragen of speciale wensen dan hoor ik het graag. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.