Hondenpenningen.

Zit onderstaand niet de kleur hondenpenning bij die u zoekt? Neem dan contact met mij op via hier. Dan bespreken we samen uw wensen.

Eenmalige kleuren.

Normale kleuren.

Transparante kleuren.

Glow in the dark kleuren.

Pastel kleuren

Hondenpenningen informatie.

Hondenpenningen worden geheel met de hand gemaakt van 2 componenten hars. Hierbij wordt een kleur naar wens toegevoegd.

Na het uithardingsproces wordt de naam en telefoonnummer erop gezet. Allebei de kanten van de penning wordt daarna afgewerkt met uv-werende coating. De coating geeft een mooie glans aan de penning en is een beschermlaag voor de naam en telefoonnummer. De penningen hebben hierdoor minimaal 3 keer een uithardingsproces. Dit zorgt voor zeer stevige kwaliteit. Bij de naam en telefoonnummer kan je dan ook niet meer bij. Aanpassingen zijn dan ook niet mogelijk. Alle hondenpenningen bevatten een kleine splitring.

De penningen zijn getest door onze honden Daisy, Benthe en Luna op duurzaamheid. Ze moeten mooi blijven ondanks het rennen en spelen. Wanneer de penningen vies geworden zijn kan je ze omspoelen met water. 

Ondanks de uithardingsprocessen zijn de penningen niet gemaakt om als kauwspeelgoed te gebruiken. Zorg er daarom voor dat je hond er niet op kauwt en dat de penning uit de buurt blijft van scherpe voorwerpen die anders beschadigingen kunnen aanbrengen. 

Leg de penning niet in de zon en ook niet op de verwarming. Dit zorgt ervoor dat het invloed heeft op het uithardingsproces. De penning kan bijvoorbeeld krom trekken. 

 

Bot vorm maten:

Maat S: 4cm

Maat M: 5cm

Maat L: 6cm

 

Maat S is geschikt voor kleine en middel grote honden. Bijvoorbeeld shihtzu, maltezer, beagle, dwerg schnautzer, engelse cocker, field spaniel enzovoort.

Maat M is geschikt voor middel grote honden. Bijvoorbeeld labrador, golden retriever, dalmatiër, border colle, schotse collie, duitse herder enzovoort. 

Maat L is geschikt voor de grote honden. Bijvoorbeeld leonberger, sint bernard, newfoundlander enzovoort.

 

Draagt uw hond een tuig dan is maat S, de kleinste hondenpenning de beste keuze. 

 

Voor de penningen zijn vele kleuren mogelijk en ook glow in the dark. Hierdoor kan het gematcht worden met de halsband. Per gieting kan de kleur wat verschillen.

 

Let op! Na ontvangst van uw bestelling met de naam en telefoonnummer wordt de penning gemaakt. Er zit een levertijd aan van gemiddeld 2 tot 4 weken.