Levering en Retour

Halsbanden, Lijnen en accessoires.

Na het ontvangen van jouw bestelling met op maat gemaakte producten doe ik mijn best om dit binnen 31 werkdagen te versturen. Het materiaal dat niet op voorraad is zal ik bestellen bij de leveranciers. Hiervoor ben ik afhankelijk van de voorraad bij de leveranciers. Wanneer er een kleur of onderdeel niet leverbaar is, stel ik jou hiervan zo snel mogelijk op de hoogte en gaan we samen kijken naar een goed alternatief.

Producten die je op maat koopt, worden naar de door jouw ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is hierop niet van toepassing. Na succesvolle betaling is de verkoop definitief. 

 

Herroepingsrecht.

Op producten uit voorraad zit herroepingsrecht op. U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, data van track en tracé code is hierbij lijdend, zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Dan moeten wij binnen 14 dagen uw order bedrag aan u terug betalen. Bij volledige retour krijgt u inclusief verzendkosten terug. De retour kosten vanuit uw huis naar mijn webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 7,25 per pakket, raadpleeg de website van de vervoerder voor exacte tarieven. Wanneer u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wilt u gebruik maken van dit recht dan kunt u contact opnemen met mij via info@bydaiss.nl.  Na ontvangst van uw retourzending zullen wij het verschuldigde orderbedrag terugstorten. Wanneer het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product uit te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Zorg er daarom voor dat u het product met zorg behandeld en bij het retour sturen goed verpakt.

 

Adres retourzending:

By DaisS

Oost Kluinveenweg 21

7641AN Wierden

 

Het terug sturen van uw product gaat op uw kosten. Wanneer het product in goede staat en ongebruikt terug komt wordt het bedrag automatisch terug gestort naar uw rekening.

Ik kan de terug betaling weigeren:

* wanneer het product gebruikt is (bijtsporen van de hond, vlekken enzovoort).

* wanneer het product beschadigd is.

* parfum en rook geuren. 

* gesealde producten geopend zijn. 

 

Verzorgingsproducten en hersenwerk spellen zijn uitgesloten wegens hygiëne 

 

Verzending

Alle pakketjes worden verstuurd met postnl. U ontvangt hiervan de track en tracé code van postnl op de doorgegeven e-mailadres zodat u de zending kunt volgen. De verzending is € 4,15 - € 6,95 binnen Nederland.

 

Producten uit voorraad worden verzonden op dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend tussen 8.00 - 8.30 uur.