Duurzaam

Gepubliceerd op 28 februari 2022 om 18:00

Duurzaam is een steeds belangrijker onderwerp geworden. Maar wat is duurzaam eigenlijk? Duurzaam betekend: bedoelt om lang mee te gaan, relatief milieu vriendelijk. Duurzaamheid vind ik erg belangrijk en daarom draag ik graag mijn steentje bij aan duurzaamheid privé en met mijn bedrijf By DaisS.

Voor de producten wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief uitstekend materiaal. Dit voor de veiligheid van onze maatjes maar ook voor de duurzaamheid. Bij goed gebruik gaan de producten dan ook lang mee.

 

Wat doe ik aan duurzaamheid?

De resten paracord wat overblijft na het maken van een halsband of lijn wordt niet weggegooid. Er wordt gekeken naar welk product hiervan nog gemaakt kan worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn puppy id bandjes, resten halsband, sleutelhangers, poopy holders enzovoort. Zo wordt alle resten goed benut. Dit scheelt weer op de afvalberg. Hoe minder afval we produceren hoe beter voor het milieu. Dit is nog beter dan afval recyclen . Op deze manier wordt er grondstoffen en energie bespaard.

 

Ook bij verzenden zijn we duurzaam. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gebruikte maar in goede staat dozen en opvulmateriaal. Dit krijg ik veel binnen door het bestellen van de materialen. Het is zonde dat ik dit weg ga gooien en het opnieuw ga kopen terwijl de kans groot is dat u het ook weggooit.

 

Op deze manier werk ik graag mee aan duurzaamheid en een betere milieu.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.